Evenementen acteurs

Evenementen acteurs is niet een veel gehoord begrip. Niet heel vreemd, omdat men het meestal heeft over entertainers. Maar daar schuilt een probleem, entertainment is tenslotte een breed begrip. Iedereen die zich actief uitvoerend bezig houdt met vermaak is entertainer. Van straatmuzikant, attractieverhuurder, tot goochelaar, zanger en dinnershow danseres.

De evenementen acteur is een specialisatie waar improvisatie en interactie gecombineerd worden met vermaak, en regelmatig ook communicatie. Als wachtrij entertainment bijvoorbeeld heeft de acteur als taak om het wachten te verzachten. Het beïnvloeden van de beleving van de gasten. Als gastheer of gastvrouw wordt de beleving van het evenement vergroot door hun aanwezigheid of fungeren zij zelfs als aanjagers om zo het feest op gang te brengen. Als rondlopend entertainment maken zij deel uit van het entertainment en programma van het evenement. Met foto entertainment verzorgen zij een stuk beleving, het vast leggen van die beleving en een herinnering wat tevens als foto marketing gebruikt kan worden.

Onze evenementen acteurs worden veel ingezet bij bedrijfsfeesten en personeelsfeesten, maar ook winkelcentrum entertainment en tijdens de feestdagen.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.

Voorbeelden Projecten