Winkelcentrum entertainment

Winkelcentrum entertainment wordt ingezet om extra sfeer en gezelligheid te brengen tijdens het kopen in het winkelcentrum. En ook andere winkelgebieden maken er gebruik van in samenwerking met centrum management of een winkeliersvereniging. Als het gezellig is in het winkelgebied trekt dit meer mensen en daarmee meer kopers. Als het vaker gezellig is, wordt dit automatisch een plek waar men aan denkt als een bestemming om er even uit te gaan. Om dit goed te programmeren wordt er vaak gewerkt met een bureau of een eigen afdeling die een uitgekiend jaarprogramma kan opstellen met een vast budget.

Winkelcentrum promotie gaat hierin nog een stap verder dan alleen sfeer brengen. Het is gericht op extra omzet te genereren voor de winkeliers.

Acteur.nl heeft naast een grote groep acteurs een samenwerkingsverband waarin deze specialisten zich bevinden. Mocht u dus op zoek zijn naar specifieke acts, zelf een sales actie op touw wilt zetten of de hele jaar planning wilt uitbesteden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.