Communicatie acteurs

Communicatie acteurs, is dat niet hetzelfde als trainingsacteurs? Nou nee.

Trainingsacteurs richten zich heel specifiek op ondersteuning van trainingen en de werkelijkheid nabootsen om zo bijvoorbeeld van een persoonlijke voorkeurshandeling of denkwijze tot een professionele handeling of denkwijze te komen. Zij laten het verschil ervaren tussen situaties.

Communicatie acteurs zijn acteurs die een boodschap over brengen of juist een boodschap komen ophalen. Zij kunnen heel goed situaties aan voelen om zo hun woorden, stijl en sfeer aan te passen zodat de boodschap ook daadwerkelijk wordt overgebracht. Of weten als geen ander hoe je informatie uit mensen haalt zodat we samen kunnen werken aan een goed en gewenst eindresultaat.

Wil je mensen wijzen op hoe zij duurzamer kunnen handelen in hun werk? Dan gaan we daar samen op een leuke manier over nadenken. Met bijvoorbeeld een mobiele spelshow, een brainstorm boom, of misschien wel een video clip met de leukste ideeën?

Bezorgt u overlast in de buurt? Maak het goed en zeg sorry met bijvoorbeeld onze koffiedames die met hun koffiewagen gratis koffie uitdelen, sorry zeggen, mensen informeren en hun ideeën vragen voor de nieuw aan te leggen tuin.

Tijdens de dealerdag een diepere connectie leggen met uw dealers? Onze acteurs vertellen het verhaal dat ze bij blijft. De beleving nog meer kracht geven van uw merk of product.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.