Gastheer – Gastvrouw

Wij verzorgen regelmatig gastheren en gastvrouwen voor uiteenlopende gebeurtenissen en doorgaans met een diepere laag. Binnen de hostess service worden eveneens gastheren en gastvrouwen verzorgd in een brede variatie met als uitgangspunt ‘hosting’. Met Acteur.nl hebben we als uitgangspunt het vertellen van uw verhaal en dan kom je eerder uit bij acteurs en presentatoren dan de ‘standaard’ hostess.

Als welkomst act waarbij iedereen individueel wordt aangesproken op unieke wijze, aanjagers van uw feest of presentator van het volgende programma onderdeel, zijn deze gastheren en gastvrouwen veel meer deel van de beleving dan dat zij alleen maar ondersteunend aanwezig zijn.

Wij rondleidingen en tours is de gastheer en gastvrouw het gezicht van uw evenement. Hij kan in een video boodschap de mensen uitnodigen, staat bij de deur mensen welkom te heten, kondigt de sprekers aan, begeleidt mensen door het gebouw of naar de bus/boot/limousine, geeft de nodige informatie en zorgt ervoor dat alles gesmeerd loopt.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.