Trainingsacteurs

Trainingsacteurs richten zich heel specifiek op het ondersteunen van trainingen, rollenspel en de werkelijkheid nabootsen om zo bijvoorbeeld van een persoonlijke voorkeurshandeling of denkwijze tot een professionele handeling of denkwijze te komen. Zij laten het verschil ervaren tussen situaties.

Levend lesmateriaal
Onze trainingsacteurs behoren tot de meest vakkundige en ervaren specialisten. Zij bieden uw cursist gerichte oefeningen om het geleerde eigen te maken. Onze trainingsacteurs ondersteunen hierbij de deelnemers met opbouwende feedback in en na de oefening.
Onze trainingsacteurs worden veel ingezet binnen trainingen met betrekking tot:

  • Omgaan met agressie en geweld
  • Sociale- en/of communicatieve vaardigheden
  • Klantvriendelijkheid & klachtafhandeling
  • Assertiviteits- en weerbaarheidsvaardigheden
  • Functionerings- en feedbackgesprekken
  • Onderhandelings- en verkoopgesprekken
  • Slecht nieuwsgesprekken
  • Conflicthantering
  • Sollicitatiegesprekken
  • Maatwerktrajecten (bv. coaching)

Teamspeler
Onze trainingsacteurs zijn er ook voor u als opdrachtgever en ondersteunen u met een prettige stijl van samenwerken. Wij gaan zorgvuldig om met uw vraag en wij zijn enthousiast in wat wij doen. Met onze ervaring en kennis van werkvormen, oefeningen en energizers heeft u een extra sterke basis en een krachtig instrument in uw training.

(Simu)leren
Door oefening en concrete reflectie van onze trainingsacteurs bouwt uw cursist uit zichzelf zelfinzicht en nieuwe vaardigheden op. En op plezierige wijze, want onze trainingsacteurs zorgen met hun ervaring en kennis van doelgroepen voor een veilige en laagdrempelige leeromgeving. Zo wordt in een prettige trainingssfeer het beoogde resultaat bereikt: een meer dan leerzame ervaring!

Trainingsacteurs verzorgen dynamische trainingsinteractie; een krachtig instrument!

Kwaliteitskeurmerken

Wij werken met echte trainingsacteurs die voldoen aan de strengste eisen en keurmerken. Maar soms is dat helemaal niet nodig. Wij helpen u graag verder om te bepalen welke acteurs het beste bij uw situatie passen. De volgende keurmerken kunnen van toepassing zijn:

Veilige Publieke Taak
De trainingsacteurs komen overeen met de eisen van de arbeidsinspectie en sluiten aan bij het beleid ‘Veilig Publieke Taak’ van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Dit programma beoogt dat werkgevers en werknemers met een publieke taak, deze op een veilige en respectvolle wijze kunnen uitvoeren en dat zij effectief kunnen handelen tegen agressie en geweld. In de kennis die het expertisecentrum Veilige Publieke Taak heeft ontwikkeld en verzameld staan onze trainingsacteurs als aanbevolen trainingsbureau.

NIVTTA
Het NIVTTA kwaliteitskeurmerk.
http://www.nivtta.nl

VOION (Voorheen ARBO-VO)
De Inkoopwijzer van het VOION:
“VOION is een onafhankelijk kennis- en adviescentrum. Hier vindt u de beste trainingen uit het landelijk aanbod, gericht op het leren omgaan met agressie en geweld voor werknemers in het voortgezet onderwijs. Alleen die trainingen die voldoen aan de specifieke kwaliteitscriteria voor het voortgezet onderwijs zijn hierin opgenomen.” Selectiecriteria en kwaliteitsbeoordeling zijn hier inzichtelijk.
http://www.voion.nl

NVvT
De Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs en heeft de gedragscode ondertekend waarin de beroepshouding mbt integriteit, vakkundigheid en betrouwbaarheid is vastgelegd.
http://www.nvvt.nl

FNV KIEM
De vakvereniging FNV KIEM professionals.
http://www.fnv-kiem.nl


Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.