Wie is Acteur.nl

Introductie:

Acteur.nl is samen met De Lachende Lama één theaterbureau, het is een eenmansbedrijf opgezet als organisatiebureau DoDo productions in 1998 door Dolf Bekx. Na 7 jaar kwam de overgang naar theaterbureau. Met Acteur.nl presenteren wij ons met een groter samenwerkingsverband voor projectmatig maatwerk. De Lachende Lama richt zich op ludiek improvisatietheater voor communicatie en vermaak. De combinatie theater en entertainment als communicatiemiddel is daarmee al meer dan 25 jaar onze specialisatie. Sharon Lane (vrouw van Dolf) is Amerikaanse en met haar 17 dienstjaren in de finance industrie in New York een welkome aanvulling voor de events en congressen met een meer Internationaal karakter. Bekijk acteur Dolf Bekx op IMDB.

Het concept:

Acteur.nl biedt acteurs en presentatoren aan voor communicatie en entertainment in elke denkbare vorm. Wij hebben een groot en voortdurend wisselend bestand aan acteurs, presentatoren en improvisatietheater spelers en acts op (semi)professioneel niveau. De acteurs hebben allemaal hun eigen specialisme waarin ze kunnen worden ingezet. Per project kijken we wie er het beste bij past en elke act kan dus door iemand anders worden uitgevoerd. Daarnaast hebben we met Acteur.nl een aanzienlijk samenwerkingsverband waarmee we onderdelen samen uitvoeren of soms hele projecten zelfstandig door laten uitvoeren, denk bijvoorbeeld aan trainingen, film of stand-up comedy. En zijn wij naast Nederlands ook actief met presenteren en acteren in het Engels.

Goede doelen

Sinds 2008 zijn wij actief met het ondersteunen van micro-kredieten via KIVA. Sinds 2017 hebben we onze eigen groep. Bekijk het hier : https://www.kiva.org/team/the_laughing_llama