Verhalenvertellers

Acteurs, presentatoren, muzikanten, filmmakers, cabaretiers, dansers en zelfs marketing managers. Zomaar een greep uit een groep beroepen die zichzelf verhalenvertellers kunnen noemen. Nu storytelling een veel gebruikt begrip is in marketing plannen, wordt het door veel mensen gebruikt. En natuurlijk kun je je verhaal vertellen met al deze vormen en meer, waarom niet met foto’s of gerechten?

Wij denken graag mee in een concept dat voor u werkt, maar focussen voor nu even op de échte verhalenvertellers. De kunst van het vertellen en aanpassen van je verhaal naar de toehoorder of de situatie waarin je je bevindt. Het vergroten van spanning op het juiste moment en het aansturen van de beleving door het gebruik van de juist intonatie en woorden.

Ondanks dat eigenlijk alle acteurs en presentatoren dus verhalenvertellers zijn heb je altijd mensen die daar weer net iets beter in zijn dan anderen. Zij kunnen een verhaal vertellen zodat het authentiek over komt. Bijvoorbeeld als een beroemd figuur uit de geschiedenis of voor die interne boodschap die wel op een goede manier overgebracht dient te worden.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.