Trainingen

Tijdens een training worden kennis en vaardigheden overgebracht. Niet vrijblijvend zoals bij een workshop, maar echt met als doel om een verandering tot stand te brengen. Na de training beschikken de deelnemers over kennis en kunde die ze daarvoor nog niet hadden of nog niet in deze maten.

Wij werken procesmatig, dat wil zeggen dat we niet hele lijsten met trainingen aan u gaan presenteren wat allemaal mogelijk is. Het heeft tenslotte veel meer zin om u te helpen met wat u nodig heeft. Soms betekent dit dat u al over een training beschikt, maar ondersteuning wenst in de vorm van trainingsacteurs. De trainingsacteurs werken dan samen met uw trainers om samen tot een geslaagde training te komen. Op een ander moment wilt u juist een volwaardige training met readers en ondersteunend materiaal. Of misschien een trainer die ook als trainingsacteur werkzaam is. Doorgaans zijn deze twee afzonderlijk van elkaar, maar er zijn situatie waarbij dit wel werkbaar is. Bent u opzoek naar verlichting van uw trainingen of zoekt u juist acteurs met een keurmerk?

Er zijn veel mensen actief in trainingen, dus het is soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Wij helpen u graag verder met het vinden van de passende training of gewenste ondersteuning die past bij uw organisatie.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.