Quiz – Spelshow

Informatie en spelletjes, we zijn er dol op. Veel van ons beschouwen zichzelf als de altijd lerende en/of altijd spelende mens. Je bent tenslotte nooit te oud om te leren of om te spelen. Ook veel televisie programma’s houden ons hier mee zoet. En op internet is het niet veel anders. Informatie en plezier maken. Leren en spelen. Communicatie en entertainment. En zie daar, we zijn terug bij onze core-business.

Zoveel manieren om een quiz – spelshow in te zetten. Een aantal suggesties:

  • Pubquiz – gezellige pubquiz tijdens het jaarlijkse diner of op het terras van uw kiosk op het festival. Het kan overal over gaan.
  • Popquiz – idem, maar (met name) specifiek over (pop)muziek.
  • Mobiele spelshow – een rondlopende spelwagen met vragen en opdrachten. Goed voor interne communicatie, maar ook als winkelcentrum promotie.
  • Spel attractie – een leuk spel of spelshow rondom een vaste attractie zoals het rad van avontuur, kraak de kluis, stok vangen. Super goed als beursspel of winkelcentrum promotie.
  • Podium quiz of kwis – een kennisquiz met kandidaten op een podium of de hele zaal, vaak het leukste met interactie van het publiek. Kan op een congres, maar ook heel goed op een markt, festival of beurs.
  • Podium spelshow – een spelshow met opdrachten doorgaans met kandidaten op het podium, maar ook mogelijk met de hele zaal. Vaak het leukste met interactie van het publiek. Kan op een congres, maar ook heel goed op een markt, festival of beurs.
  • Digitaal spel of quiz – Als onderdeel van een E-learning programma of simpelweg het testen van de eigen kennis over een bepaald onderwerp wordt steeds vaker een digitaal spel of quiz ingezet en bijvoorbeeld op social media gezet, als beursspel of puur intern gehouden.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.