Beurspresentator

De beursstand is af, de bezoekers zijn uitgenodigd en er is promotie gemaakt. Maar hoe kom je nu met mensen in gesprek? Hoe zorg je ervoor dat mensen niet alleen maar vriendelijk glimlachende voorbij wandelen? Zorg voor interactie!

Een beurspresentator weet hoe hij/zij dit moet ondersteunen. De beurspresentator is de gastheer – gastvrouw van uw beursstand en creëert aandacht voor uw stand met behulp van bijvoorbeeld een sales actie, promotie of beursactivatie. Met name de beursactivatie zorgt voor veel bezoekers. U kunt hierbij denken aan een beursspel of bijvoorbeeld een pubquiz, of wat te denken van virtual reality, net wat bij u past. Natuurlijk geweldig als er een hele coole attractie staat, maar soms zit dit er qua budget niet in. Het spel of de interactie kan dan ook veel eenvoudiger, de professionele beurspresentator kan dit naar een hoger niveau tillen. Dit is de persoon die bezoekers uw stand binnen trekt op een authentieke en ongedwongen wijze. Niet schreeuwen maar charmeren, tenzij dit uiteraard bij uw imago past.

De beurspresentator moet goed weten wat uw doelstelling voor de beurs is, alleen dan kunnen we daar gericht op aansturen. En weten hoe uw product of dienst in elkaar steekt, zodat hij/zij tot verrassende communicatie kan komen als de situatie daar om vraagt.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.

Acteur.nl werkt in het hogere segment, voor laagdrempelig theater ga naar De Lachende Lama