Energizers

Zakken uw gasten tijdens het symposia of congres onderuit in de stoelen, dan wilt dat niet zeggen dat ze ongeïnteresseerd zijn. Een grote stroom aan informatie kost nou eenmaal veel energie. Daarom is het goed om tussendoor een aantal energizers erin te programmeren om de zaal weer fris en los te krijgen.

We kijken graag naar uw unieke situatie om na te gaan wat het beste bij u past, maar denk aan zowel fysieke als mentale breaks. Bij fysiek kun je denken aan een dans break, zoals we die ook in de Ellen Degeneres show terug zien. Even uit die stoel en spontaan bewegen op de muziek. Gewoon improviserend, of onder leiding van dans professionals die het op een luchtige en op natuurlijk wijze uit de mensen halen zonder dat ze zich geforceerd voelen. Even fysiek de boel los schudden, en dit werkt direct ook mentaal verfrissend.

Een interactieve spelshow behoort ook tot de mogelijkheden. Mentaal verfrissend om even de quiz ‘Waar of niet waar’ te spelen. Of fysiek, waarbij we regelmatig kubus handbal op conferenties spelen met grote opblaasbare kubussen. We raken hier echt een oerdrift om maar direct het woord appèlwaarde te overstijgen. En ook andere fysieke activiteiten, zoals een doorgeef spel of massaal uitbeelden en raden, doen het hier altijd erg goed.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.