Werkwijze

Stap 1 – de vraag

U belt, mailt of vult het formulier in waarin u informatie verstrekt over waar u mee bezig bent. Wat is zo concreet mogelijk uw vraag en redelijk belangrijk, het budget. Veruit de meeste aanvragen zonder vooraf gesteld budget vinden namelijk geen doorgang.

Stap 2 – verdieping

Wij gaan ons verdiepen in uw aanvraag waarbij we doorgaans ook contact met u opnemen om verdiepingsvragen te stellen en zo volledig beeld te krijgen van de vraag.

Stap 3 – voorstel

Wij komen met een eerste voorstel of concept om na te gaan of we op één lijn zitten.

Stap 4 – bespreking

Afhankelijk van het project komen wij naar u toe, doen we dit telefonisch of via skype, om het voorstel verder te bespreken en een nadere uitwerking op poten te zetten.

Stap 5 – contract

Het contract wordt opgemaakt voor de diensten die we gaan leveren.

Stap 6 – uitwerking

Afhankelijk van het voorstel wordt het concept verder uitgewerkt, het programma gevuld, het design getekend, de liedjes geschreven en kostuums gestreken. Of wat van toepassing is.

Stap 7 – uitvoering

De uitvoering vindt plaats. Het optreden, de training, het congres, uw feest. Wij gaan er voor. En ook tijdens de uitvoering wordt nog vooraf en tussentijds bijgestuurd waar nodig. Wij staan op scherp.

Stap 8 – evaluatie en nazorg

En na de uitvoering kijken we natuurlijk graag met u terug of we de gestelde doelstelling behaald hebben en of er vervolg acties wenselijk zijn.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.