Openingshandeling

Iedere opening of startsignaal is weer anders. Sommige houden het liever klein en bescheiden. Anderen willen graag het nieuws halen. In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Acteur.nl is tenslotte niet alleen een groep acteurs, maar ook een samenwerkingsverband van artiesten en andere disciplines waarmee we wij grotere concepten kunnen organiseren, waar nodig met regisseur. Wij denken graag met u mee hoe wij uw opening het beste vorm kunnen geven.

Voorbeeld klein:

Bij de deuropening staat een lakei. Hij spreekt iedereen afzonderlijk aan om er achter te komen namens welke specifieke doelgroep we dit keer de opening kunnen verrichten. Vervolgens vindt er een kleine ceremonie plaats waarbij de bezoeker het lint mag doorknippen om de opening te verzorgen namens deze specifieke doelgroep. Hierna wordt een nieuw stuk lint opgehangen en de volgende bezoeker welkom wordt geheten. Het proces begint van voor af aan.

Voorbeeld groter:

Een compleet programma met hostesses die de gasten begeleiden, live muziek, en een openingsact met dans en luchtacrobatiek die eindigt met de daadwerkelijke openingshandeling waarna het vuurwerk los barst.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.