Acteur.nl verzorgd Live stream webinars en studio uitzendingen van groot tot klein met een aansluitende presentator of presentatrice en programma dat past bij uw gelegenheid. Denk aan live stream Kerstborrels, eindejaarsgesprekken, nieuwjaars visies, of pubquizen of talkshows over de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten. Een presentator alleen met de videobellers of met één of meerdere sprekers in de studio afgewisseld met live muziek.

Bovenaan deze pagina ziet u hoe we met vele schermen op locatie een set kunnen opbouwen bij uw organisatie waarbij de host iedereen thuis kan zien. Maar u kunt ook naar één van onze locaties komen. Er zijn vele verschillende studio’s waar we uit kunnen kiezen. U zit verspreidt door het land en daarmee onze mogelijkheden ook. We werken graag van groot naar klein, het moet tenslotte passend zijn bij uw aanvraag niet andersom. Het begint met de vragen; ‘Wat wilt u bereiken?’, ‘Voor hoeveel gebruikers is het?’ en ‘Wat is uw budget richting’? Daarmee kunnen we al specifieker inzoomen op welk pad voor u wenselijk is.

Hetzelfde geldt voor de presentator of presentatrice, die zijn er natuurlijk ook in alle variaties en ervaringsniveaus. Denk aan Leon van der Zanden, Dolf Jansen, Tooske Ragas, Ferry de Graaf, Laurien Verstraten, Pepijn van Halderen, Laureen Peskens, Dolf Bekx en Esmay Jansen. Wij begeleiden u graag naar de juiste kandidaat om dan samen een prachtig programma samen te stellen.

En dan zijn er specials, zoals Dolf Jansen en zijn Take-away Comedy.

Take-away Comedy is 10-20 minuten satire, speciaal voor uw organisatie, speciaal voor uw branche, handzaam op beeld aangeleverd. Thuisbezorgd, bijna.
U mailt Dolf wat informatie, hij gaat er mee aan de slag en 48 uur later krijgt u het filmpje klaar voor gebruik. Scherp geprijsd, dus informeer vandaag nog.

Communicatie veiligheidsregels bij de gemeente Veldhoven

Voor een beperkter budget hebben we onze acteurs in kleur (of bijvoorbeeld Kerstelven) die kunnen inbreken bij een teambespreking of mensen uitnodigen voor een online Kerstborrel met een vrolijke noot. Ze kunnen het eindejaarsgesprek aan gaan, een quiz spelen, een lied zingen tot aan hele Kerstbingo sessie’s aan toe met ludieke prijzen. Met een professionele set-up op locatie of vanuit een pop-up studio. We werken dit graag maatwerk voor u uit.