Afsluiter van de dag

Symposia en congressen zijn meestal lange dagen met heel veel informatie. Dan is het goed om op het einde van de dag het geheel nog even samen te vatten, terug te kijken, te heroverwegen, conclusies te trekken en ook nieuwe vragen te stellen.  Dit kan op verschillende manieren, we geven u een aantal voorbeelden:

Wrap-up

Tijdens de wrap-up neemt een stand-up comedian de dag met de zaal nog even door, gezien door zijn bril van verwondering en comedy.

Comedy op maat

Cabaretiers of stand-up comedian die vooraf uitvoerig gebriefd worden en daarmee een maatwerk programma verzorgen als afsluiter.

Fake speech

Eigenlijk een specifieke vorm van het voorgaande gecombineerd met verborgen theater. Een gastspreker, waarvan later blijkt dat hij/zij een cabaretiers is, verzorgt een afsluitend verhaal met alle belangrijke informatie van de dag gecombineerd met comedy.

Congres quiz

Een afsluitende quiz waarbij getest wordt hoeveel is blijven hangen, gepresenteerd in een meer serieuze dan wel humoristische stijl of beide stijlen met twee presentatoren, zodat alles aan bod komt.

Aan tafel!

Een tafel gesprek zoals een nabeschouwing, of misschien meer in een ‘De wereld draait door’ concept, waarbij de dag nog eens onder de loep wordt genomen. Ook mogelijk zonder tafel, maar met desks of barkrukken.

Waar of niet waar

Twee cabaretiers vertellen op hun eigen bijzondere wijze een verhaal die aansluit bij het thema of onderwerp van die dag. Eén van hen spreekt de waarheid, maar wie? Aan het publiek om daar achter te komen en te genieten van alle zinnigheid en onzinnigheid.

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.