Theatervoorstelling

Een theatervoorstelling is een voorstelling die speciaal geschreven en geproduceerd is om op het podium van een theater uit te voeren. Theaters hebben doorgaans hun vaste middelen in licht en geluid klaar staan op locatie. Zijn er vele kleedkamers met alle voorzieningen voor grotere gezelschappen. En kan er eenvoudig gewisseld worden in decors door de toneeltoren waar de decors in verdwijnen als ze niet nodig zijn en tevoorschijn komen op het juiste moment.

Mede hierdoor is het mogelijk om een indrukwekkende theatervoorstelling te maken die vandaag in Groningen te zien is en morgen in Leiden, en het er toch precies hetzelfde uit ziet.

Wat doet Acteur.nl met theatervoorstellingen? Theaters en theatermakers weten elkaar tenslotte doorgaans goed te vinden. Acteur.nl bemiddelt tussen het bedrijfsleven en de theatermakers, omdat wij kunnen helpen bepalen welke voorstelling of artiest benaderd kan worden voor een specifieke vraag. Als openingsact bijvoorbeeld van een congres of bijzondere voorstelling om het jubileumjaar te vieren of ter ere van de jaarlijkse Secretaressedag of dag van de systeembeheerder (hij bestaat).

Wij horen graag waar u mee bezig bent om zo vrijblijvend met u mee te kunnen denken in een maatwerk voorstel.